TV: Degerfors och TFF kryssade - Camara Jönsson med sen kvittering

Degerfors tog ledningen med kvarten kvar och såg ut att gå mot tre poäng.
Men med knappa tio minuter kvar kvitterade Trelleborgs Salif Camara Jönsson.

Se höjdpunkterna från Degerfors-Trelleborg i spelaren ovan.

Under lördagen ställdes Degerfors hemma mot Trelleborgs FF i superettan och bortalaget fick en drömstart på matchen.

Efter knappa 20 minuters spel placerade Erik Andersson in 1-0 med ett skott från straffområdeslinjen och målet såg länge ut att bli det enda i första halvlek. Men i den 41:a minuten kunde Erik Björndahl kvittera för Degerfors – som också tog ledningen med kvarten kvar. Detta när Oliver Ekroth stötte in 2-1 från nära håll med kvarten kvar att spela.

Med knappa tio minuter kvar att spela kvitterade dock TFF:s Salif Camara Jönsson till 2-2, vilket också blev slutresultatet i matchen.