TV: Degerfors räddade en premiärpoäng - i 93:e minuten

Inget lag spelade på hemmaplan - och inget lag fick gå av planen med segern.
Premiären mellan Öster och Degerfors i Borås slutade oavgjort efter att Degerfors kvitterat i matchens 93:e minut.

I spelaren ses höjdpunkterna från matchen.

Efter en mållös första halvlek lossnade det för både Öster och Degerfors i premiären av superettan under lördagen. Matchen spelades i Borås på grund av att Degerfors inte gått med på att flytta matchen då Myresjöhus Arena i Växjö inte bedömts som spelbar, och det första målet var ett riktigt kanonskott.

”Gästernas” nyförvärv Oliver Ekroth drog till från långt håll och fick en kalasträff. Bollen smet in vid ena stolpen och gav Degerfors ledningen.

Därefter kom Öster igen och efter mål av Fredrik Lundgren och David Johannesson såg man också ut att gå mot segern. Men i matchens 93:e minut tappade Österförsvaret bort Erik Björndahl som på den bortre stolpen nickade in slutresultatet 2-2.