TV: Degerfors rivstart gav tre poäng i toppmötet med J-Södra

Degerfors rivstartade lördagens toppmatch mot Jönköpings Södra.
Efter två minuter tog laget ledningen och kunde tillslut vinna med hela 4-2.
- Jäkligt skönt. Vi möter ett jättebra lag, det bästa laget vi har mött i år, säger målskytten Villian Dahlström till D Play.

Lördagskvällen i superettan bjöd på en riktig smällkaramell i form av ett toppmöte mellan serieledande Degerfors och trean Jönköpings Södra.

Hemmalaget Degerfors kom senast från en stark insats mot Halmstads BK då man vann med hela 4-1 och lördagens match skulle bjuda på minst lika många mål - för detta var Degerfors kväll.

Redan i den tredje matchminuten hade Victor Edvardsen rullat in ledningsmålet bakom Jönköpings Södra Frank Pettersson i målet. 2-0-målet skulle dröja. Tio minuter efter halvtid hade Gustav Granath nickat in ännu ett mål för hemmalaget.

Djurgårds-lånet Dzenis Kozica reducerade för Jönköpings Södra men Degefors svarade snabbt genom två mål från Johan Bertilsson och Villiam Dahlström. Dahlströms nionde mål för säsongen.

J-Södras Edin Hamidovic skulle göra en sista forcering. För minuten efter att han byttes in hade han satt dit 4-2 - men det räckte inte till.

Efter två tilläggsminuter valde domaren Fredrik Hansson att blåsa av matchen.

I och med resultatet stärker Degerfors sin ledning i toppen av tabellen. Jönköpings Södra kvar på en tredje plats.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.