TV: Degerfors krossade Brage i premiären

Degerfors körde över Brage i premiären.
4-1 skrevs slutresultatet till på Stora Valla.

Under onsdagskvällen spelade Degerfors sin första match i årets superettan – och det gjorde man med stil.

Nyförvärvet från FC Gute, Villiam Dahlström, öppnade målskyttet efter nio minuters spel när han stänkte in bollen bakom Adrian Engdahl i Brage-målet.

Tio minuter senare var Johan Bertilsson framme på nick för att utöka Degerfors ledning. Hemmalaget han även göra 3-0 genom Victor Edvardsen i matchens 27:e minut.

Men Brage kom aldrig nära att komma tillbaka. Trots att man gjorde 3-1 strax efter halvtid genom Leonard Pllana, dödade Degerfors matchen tjugo minuter senare när Edvardsen satte sitt andra mål för kvällen och spikade slutresultatet 4-1 till Degerfors.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren högst upp i artikeln.