TV: Drömmålet fällde Hammarby - första förlusten för året

Sebastian Carlsén satte ett drömmål till 1-0 för Ängelholm borta mot Hammarby i en match som slutade 2-1.

Efter en tung Hammarbydominans slutade den första halvleken mållös. Ängelholm inledde den andra med en frispark som överraskade de flesta. Sebastian Carlsén drog till från långt håll i målvakten Johannes Hopfs vänstra kryss.

Hammarby, som kom till matchen med två raka segrar, inledde en intensiv jakt på mål och till sist gav det utdelning. Efter lagets tionde hörna bara i den andra halvleken, 14:e totalt, letade sig bollen fram till Daniel Theorin vid den bortre stolpen. Mittbacken satte 1-1 och Hammarby flyttade fram för att hitta ett segermål. Då gick samme Theorin bort sig i backlinjen. Han nådde inte riktigt en passning fullt ut och inhopparen Othman El Kabir (lillebror till Häckens anfallare Moestafa) kunde löpa sig fri och utan problem sätta 2-1. Något som också blev slutresultatet.

Publicerad 2014-04-21 kl 21:05