TV: Dubbla målbjudningar i Hallandsderbyt: "Oj så svagt!"

Två bjudmål i den första halvleken satte Varberg i en tidig mardömssitts i Hallandsderbyt mot Halmstad.

Varberg fick en mardrömsstart i Hallandsderbyt mot Halmstad, där man redan i den första halvleken stod för två rejäla försvarsstabbar som resulterade i lika många baklängesmål.

I den 28:e matchminuten stod Varbergs Eddie Tran för en hemåtpass som snappades upp HBK:s anfallare, Kosuke Kinoshita. Japanen tvekade inte när chansen upstod och rundade kyligt BoIs-målvakten Matt Pyzdrowski och placerade in 1-0.

- Oj så svagt agerat, utbrister kommentatorn Mats Lilja i samband med målet.

Bara tre minuter senare var oturen framme igen, efter en felpassning från Nahom Girmai. Återigen var Kinoshita snabbt på plats för att plocka upp bollen och placera den i Pyzdrowskis vänstra hörn.