TV: Efterlängtad seger för Öis - rycker ifrån botten

Örgryte besegrade Syrianska hemma på Gamla Ullevi med 3-0 och tog första segern sedan i juli.
Göteborgslaget rycker nu ifrån botten och har nu fyra poäng ner till kvalplats.

Örgryte hade inför dagens match hela sex raka matcher utan seger. Dessutom åkte man ut ur svenska cupen efter förlust mot division 2-laget Tvååker. Senaste segern kom den 31 juli.

I dagens match tog man emot ett annat krislag i nästjumbon Syrianska.

Den första halvleken såg ut att sluta mållös, men på stopptid bjöd nyinbytte målvakten Dwayne Miller Öis och William Atashkadeh på ledningsmålet.

Målet gav Örgryte energi och efter 63 minuter tryckte Daniel Sliper in 2-0, innan William Atashkadeh med sitt andra mål i matchen fastställde slutresultatet 3-0, bara tre minuter senare.

Segern innebär att Örgryte får lite andrum i bottenstriden och Göteborgslaget har nu fyra poäng ned till Norrby på kvalplats.