POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

TV: Experten om HIF:s chanser: "Det är knäckta spelare"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Helsingborg vill upp i allsvenskan igen. TV4- och C More-experten Anders Andersson säger att det viktigaste för klubben nu är att bygga upp spelarna igen.
- Det är knäckta spelare, självförtroendet är i botten, säger Andersson.  

Samtliga superettan-klubbar samlades under måndagen för en heldag med upptaktsträff. En som var på plats var TV4- och C More-experten Anders Andersson.

- Det känns som att många lag är starka i år, konstaterar han.

- Det är tydligt att Dalkurd har ett enormt favorittryck och de kommer vara med i toppen. Men både Gefle, Helsingborg och även Falkenberg har behållit stommen i sina lag. Jag tror i alla fall att två av de allsvenska lagen kommer vara med. Även Trelleborg och Varberg har sett starka ut och kan kanske blanda sig i.

Just Helsingborg var ett hett samtalsämne under dagen. Kommer klubben lyckas kravla sig upp till Sveriges högsta serie direkt eller blir det platt fall?

- Det är mycket mentalt, det är knäckta spelare, självförtroendet är i botten och självförtroende behöver man. Det är en jobbig process som man ska gå igenom, säger Andersson.

Överlag hade HIF en tung inledning på försäsongen som kantades av en hel del förluster.

- Däremot har de sett bättre ut på slutet. De kanske har behövt den här tryggheten för att komma tillbaka, säger Anders Andersson.

Se intervjun i spelaren ovan. 

Publicerad 2017-03-27 kl 17:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå