TV: Fest på Söderstadion i Kennedys comeback

Han är tillbaka. Kennedy Bakircioglü anförde Hammarby till en 2-1-seger mot Ängeholm inför drygt 12 000 segerrusiga fans.

Med nyförvärvet Erik Sundin och hemvändade Kennedy Bakircioglü briljerade Hammarby stundtals i andra halvlek mot Ängelholm och vann till sist med 2-1 efter en sen reducering. Hemmapubliken var i extas och såg bland annat Sundin lyfta in 2-0 efter 71 minuter. Strax innan hade Kennedy missat ett friläge. Han byttes ut till stående ovationer strax efter 2-0-målet och såg något besviken ut över bytet.

Hammarby tog ledningen efter 49 minuters spel då Nik Ledgerwood sköt in 1-0 sedan han spelats fram av just Sundin. Framförallt Sundin var pigg i hemmalaget.

Värre för Hammarby att Max von Schlebrügge skadade sig på uppvärmingen. Det lär handla om en sträckning av baksidan av låret. Marcus Törnstrand ersatte. Dessutom skadade sig högerbacken Billy Berntsson i slutet av första halvlek samt målskytten Ledgerwood i slutet av matchen.

Publicerad 2012-09-03 kl 21:00