TV: Fortsatt mörkt för Mjällby - skyttekungen vände matchen

Förra året blev Luka Mijaljevic Utsiktens stora skyttekung i division 1. Idag presenterade han sig i Superettan och sänkte Mjällby djupare ner i krisen.

Förra året stod Luka Mijaljevic för 20 mål i division 1 och var en av huvudanledningarna till varför Utsikten tog klivet upp i Superettan. Idag skulle anfallaren presentera sig på riktigt i Sveriges näst högsta ligan.

Det var däremot Mjällby som inledde starkast och tog ledningen efter tjugo minuter. Efter en tilltrasslad hörna fick Kwame Bonsu tag i bollen utanför straffområdet och sköt in 1-0 i den bortre burgaveln.

Men det var gästerna som sista kvarten skulle stå för en häftig vändning - eller rättare sagt Luka Mijaljevic skulle stå för vändningen. Först placerade anfallaren in 1-0 innan han med fyra minuter kvar kontrade in ledningsmålet. 2-1-målet kom då Mjällby pressade upp laget men istället kunde alltså Utsikten vända och avgöra.

För hemmalagets del så börjar säsongen se allt mörkare ut. Efter att förra året åkt ur Allsvenskan ligger man nu näst sist i Superettan med bara 4 poäng på 8 matcher.

Se Luka Mijaljevic två mål i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-05-17 kl 18:24