TV: Galet målkalas när Norrby och Örgryte avslutade säsongen

Fyra mål av hemmalaget – fyra mål av bortalaget.
Det blev en målrik tillställning på Borås Arena när Norrby och Örgryte avslutade säsongen.

Redan efter 16 minuter tog Norrby ledningen genom Jasen Khayat. Sex minuter senare kom kvitteringen genom Örgrytes Jakob Lindström och blott två minuter därefter gjorde Norrby 2-1 genom Dijan Vukojevic.

Öis kvitterade på nytt innan första 45 var avslutade genom Jakob Lindström.

1-1 i paus.

Andra halvleken var fyra minuter gammal när nästa mål kom. Den här gången var det gästerna som tog ledningen efter en riktig smällkaramell på frispark, signerat Amin Affane. Öis gick kort därpå upp i en tvåmålsledning efter att Mohamed Said Adan styrt in 4-2.

Norrby skulle komma tillbaka.

Kvarten från slutet reducerade hemmalaget genom Alen Krasnici och på stopptid kom även kvitteringen genom Dardan Rexhepi.

4-4 skrevs slutresultatet till i en målrik tillställning.

Resultatet gör att Norrby slutar på en niondeplats i årets superetta, med sina 42 poäng. Öis å sin sida slutar på en sjundeplats, med 46 inspelade poäng.

Publicerad 2019-11-03 kl 18:36