TV: Gefle knep viktiga poäng mot Helsingborg

Under måndagskvällen möttes de två före detta allsvenska klubbarna på ett regnigt Gavlevallen.

Gefle har en bra form just nu då de har vunnit 4 av de 5 senaste matcherna. Och en femte vinst kom idag då de vann över Helsingborg med 2-1.

Efter ett jämt spel under de första 20 minuterna så slog Gefle till i den 31:e matchminuen. Deniz Hummet gjorde en snygg nertagning på ett inlägg och kunde rullade in bollen i mål.

Målfirandet fortsattes redan en kvart efter, då Adam Wiberg nickade in 2-0 innan slutet på första halvlek.

Helsingborgs IF fick göra ett tröstmål och reducerade i 90:e minuten, men inget som bortalaget hann utveckla någonting mer på.

Detta var viktigta poäng för Gefle som klättrade upp ovanför kvalsträcket till nedflyttning.