TV: Georges med kanonmål när Syrianska vann klart

Syrianska tog en viktig seger i bottenmötet med Åtvid i superettan.
Hemmalaget vann med klara 3-0 efter bland annat ett kanonskott av Charbel Georges.

Syrianska var en poäng före Åtvidaberg inför bottenmötet lagen emellan under fredagskvällen. Då tog hemmalaget en viktig seger när man vann med klara 3-0 och tog ett kliv upp i superettan-tabellen.

Hemmalaget tog ledningen i den 32:a minuten när Navid Nasseri petade in bollen från nära håll. 2-0 kom tolv minuter senare när Success Chimankpa Nwosu höll sig framme på en svag målvaktsretur.

Fem minuter in i den andra halvleken gjorde Syrianska 3-0 på ett mycket vackert sätt. Charbel Georges fick bollen några meter utanför straffområdet och skickade iväg ett mycket fint skott som böjde in sig i det bortre krysset.

Ett mycket fint avslut på det som var en klar seger för Syrianska. Södertälje-laget tog ett kliv upp i tabellen. För Åtvid är det desto tyngre och laget är på nedflyttningsplats.

Tidigt i matchen var det mycket otäcka scener när Syrianskas Abdel Diarra föll ihop på planen. Sportchefen Can Melkemichel kunde dock komma med lugnande besked.

- Läget är stabilt nu. Han förs till sjukhuset nu för att kontrollera att allt är okej, sa Melkemichel.

SISTA CHANSEN: Tävla och vinn exklusiva VIP-paket till Stockholmsderbyt

-
-
Publicerad 2017-05-12 kl 21:35

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.