Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

TV: Hammarby kan ta klivet upp - här är Kennedys förklaring till framgångarna

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

Hammarby har chansen att ta klivet upp i allsvenskan.
Här förklarar lagkapten Kennedy Bakircioglu hur det gått till – och pekar ut en doldis i tränarteamet bland nycklarna till framgången.

Eller doldis och doldis. För handbollsälskare är den gamle stormålvakten och kommentatorn Claes Hellgren en välkänd figur, men till Hammarbys A-lag kom fystränaren inför den här säsongen. Nu hyllas hans metoder av Kennedy Bakircioglu, som delvis tack vare sin nyvunna styrka kunnat prestera under hela året i superettan och svarat för 15 mål och åtta assist.

- Jag sade det häromdagen, att det är synd att jag inte stötte på Clases tidigare i karriären och fick den här hjälpen av honom redan då. Då hade jag kanske kunnat lyckas ännu bättre som fotbollsspelare, säger Bakircioglu som bland annat hunnit med att vara proffs i Spanien och Holland.

Bakircioglu lyfter även fram Nanne Bergstrands ankomst och det faktum att hela Hammarby genomgått en strukturell förändring som förklaring till att de grönvita inför den sista omgången, mot J Södra, nosar på uppflyttning.

Se intervjun med Bakircioglu här!

Publicerad 2014-11-02 kl 12:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons