TV: Hammarby-talang med hattrick - gav Frej seger mot Gefle

Bajen-talangen Dusan Djajic hade i kväll stor show i superettan.
Han stod för tre drömmål när Frej slog Gefle med 5-2.
- Det är närmast världsklass, säger C Mores kommentator Björn Hansén.

Hammarby-talangen Dusan Jajic, 20, är i år utlånad från den allsvenska tabelltvåan Hammarby till samarbetsklubben Frej i superettan. Mittfältaren var inför eftermiddagens möte med Gefle på bortaplan noterad för tre mål på 15 matcher i superettan, men valde då att putsa till statistiken till dubbel målskörd.

Efter en jämn inledning av matchen, så tog Jajic tog i den elfte minuten lite oväntat avslut långt utifrån och stod för ett drömmål till 1-0 för Täbylaget på Gavlevallen.

- Vilket mål! Det är ett fantastiskt fint mål av Dusan Jajic, vår specielle profil i Frej. Wow, det smackade bara till där i det bortre krysset. Det är en spelare med väldigt hög kvalitet. Det är ett så oerhört fint fotbollsmål, säger C Mores kommentator Björn Hansén i sändningen.

Därefter vände Gefle på steken. Nyförvärvet Admir Bajrovic sköt först 1-1 och spelade därefter fram Jonas Lantto till 2-1. Sedan blev det ett kort avbrott för ett kraftigt skyfall och därefter tillhörde matchen Jajic och Frej igen.

Jajic stod i den 37:e minuten för ett tekniskt nummer i straffområdet genom att runda en spelare och därefter slå in 2-2. Därefter fick han se Joakim Runnemo ge Frej ledningen igen till 3-2 strax före halvtid Peter Nsimia utöka till 4-2 innan han åter klev in händelsernas centrum igen.

Efter en kontring och passning i sidled, så slog mittfältaren till strax utanför straffområdet. rakt upp i krysset till 5-2. Det blev också slutresultatet.

Frej lyfte därmed till tiondeplats i tabellen, medan Gefle är kvar på 15:e-plats med sju poäng upp till Norrby på säker mark i superettan.