Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

TV: Hammarby vann på kokande Söderstadion - skuggar toppen i superettan

Nästa

Avbryt
Försök igen

Ny trepoängare, nu ligger Hammarby två poäng efter serieledarna Falkenberg

Han är en av spelarna som måste leverera om Hammarby ska leva upp till favoritskapet i superettanfotbollen.

På måndagen gjorde Nahir Besara just det. Nyförvärvet från Assyriska gjorde sitt första mål i Hammarbytröjan och låg bakom 1-0-segern hemma mot Landskrona.
-Vi kunde ha gjort fyra-fem mål. Det var en bra, stark insats av oss, sade Hammarbys tränare Gregg Berhalter till TV4 efter matchen.

Analysen stämmer, men dominansen mot Landskrona till trots - det höll på att inte räcka. I matchens slutminut, i ett sista anfallsförsök fick gästerna fram bollen till framspringande Patrik Åström som med sitt utsträckta ben stötte bollen i ribban.
-Nära skjuter ingen hare, så jävla trist, sade Åström till TV4.

Publiken kunde dock dra en lättnadens suck i dubbel bemärkelse. Inte nog med att Åströms skott alltså svepte förbi precis utanför ramverket - den assisterande domaren hade dessutom flaggat för offside.

I stället räckte Nasir Besaras mål i den 41:a minuten till segern. Det krävdes dock viss diskussion. Hammarby jublade för mål, men domaren Antti Kanerva var tveksam på om Besaras låga skott via stolpen var inne.

Efter diskussion med assisterande domaren tog han dock rätt beslut - något som tv-repriserna visade - och signalerade för 1-0 till Hammarby.
-Det kändes som att den studsade innanför, men man vet aldrig med domarna, sade Besara till TV4 efter sitt första mål i klubben.

Hammarby klättrar nu till fjärde plats, två poäng bakom serieledaren Falkenberg. Landskrona är tolva.

Publicerad 2013-05-20 kl 21:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons