Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

TV: Hasani dagen efter otäcka smällen: "Ett stort jack i pannan"

Foto: TT.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Bilderna fick de drygt 6000 på Tele2 Arena att hålla andan.
Shpëtim Hasani själv minns inte mycket.
- Jag har sett det själv och det såg otäckt ut, säger han till Fotbollskanalen.

Det var under gårdagens möte i svenska cupen mellan Djurgården och Degerfors som hemmalagets Jacob Une Larsson och Shpëtim Hasani skallade ihop i samband med att Hasani nickade in 2-1. De båda spelarna föll handlöst till marken – och värst gick det för Shpëtim Hasani som fick föras till Södersjukhuset i Stockholm med en hjärnskakning och ett rejält jack i pannan.

- Med tanke på vad som hänt så mår jag okej ändå. Jag har lite huvudvärk, yrsel och ett stort jack i pannan. Annars mår jag bra, säger en mör Hasani till Fotbollskanalen på tisdagen.

Han fick lämna sjukhuset redan under kvällen och åka med de övriga laget hem till Degerfors. Han säger sig inte minnas mycket av händelseförloppet.

- Jag kommer ihåg att jag spelade ut bollen på en kant till Erik Lindell och han slog inlägget. Sedan vet jag att jag sprang in i straffområdet för att försöka komma till bollen. Efter det kommer jag inte ihåg något.

Han har tagit del av bilderna från smällen i efterhand.

- Det såg otäckt ut faktiskt, det gjorde det. Sedan var jag medvetslös ett par minuter också, så det var otäckt.

Vad sa läkarna vad gäller rehabilitering och frånvaro?
- Det är svårt att säga exakt, men den första veckan ska jag vara hemma och ta det lugnt, bli kvitt det här med yrseln och huvudvärken. Sedan får vi se – det finns en hjärnskakningsplan som man ska följa. Sedan får vi hopas att jag kan vara med så snart som möjligt.

Se den otäcka smällen i samband med Hasanis mål i klippet!

FAKTA

Följ svenska cupen 2017


Nu börjar de allsvenska lagen sina förberedelser inför säsongsstarten i Allsvenskan den 1 april. Från januari till april visar C More över 100 försäsongsmatcher inklusive träningsmatcher och turneringar både hemma och utomlands samt alla matcher i Svenska Cupen.

SE LISTAN PÅ ALLA MATCHER HÄR!

Allsvensk abstinens?
Uppladdningen inför Allsvenskan 2017 med försäsongsmatcher och Svenska cupen ingår i C Mores Sport, Film och Serie-paket. Alla matcher från Uppladdningen inför Allsvenskan 2017 kommer även att kunna köpas som PPV för 99 kr per match.
TA MIG TILL UPPLADDNINGEN HOS C MORE

Publicerad 2017-02-21 kl 15:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons