TV: Hasani hjälte mot Värnamo: Hattrick i 5-0-krossen

Botten mot toppen. Då slutade det som förväntat. Örebro körde över Värnamo med 5-0 på Finnvedsvallen i Värnamo.

- Det blev några mål för mycket, säger Värnamo-tränaren Sören Åkeby efter matchen.

Örebro har av många tippats vara en av de stora kandidaterna till att ta klivet tillbaka till allsvenskan. Och i kvällens match mot Värnamo visade man varför.

Men det dröjde tills den 44:e minuten innan man spräckte nollan, och man gjorde det genom matchens huvudperson, Shpetim Hasani.

Hasani stod för tre mål när Örebro efter öppningsmålet ångade på och fullständigt körde över hemmalaget Värnamo med 5-0.

Det snyggaste kom i den andra halvleken när anfallaren tog vara på ett misstag från Värnamos målvakt Björn Åkesson och lyfte in bollen från nästan halva plan.

- Kanske årets mål, kommenterade experten Anders Andersson efter matchen.

I och med segern går Örebro på nytt upp i serieledning.