TV: Helsingborg tappade ledning och föll mot Norrby

Det blev Norrby som gick vinnandes ur dagens möte med Helsingborg.
Bortalaget ledde med en kvart kvar - men Norrby kvitterade och satte också segermålet 3-2.

Helsingborg tog ledningen i dagens match mot Norrby, genom Oko Akpoveta. Men det här var en jämn match från början till slut och i den 64:e minuten gjorde Leonard Pllana 1-1 på straff efter hands.

Akpoveta lyckades dock göra ett andra mål för kvällen och gav Helsingborg ledningen.

Det bäddade för dramatiska sista minuter.

Helsingborg som ledde med 2-1 såg ut att gå mot seger. Men då förändrades hela matchbilden när Norrby inte bara kvitterade - utan också tog ledningen inom fem minuter.

Det var Abdelrahman Saidi som i den 83:e minuten satte kvitteringen och sedan Gzim Istrefi som gav hemmalaget ledningen med bara två minuter kvar av matchen.

Men det hann hända ännu mer.

Efter ledningsmålet drog Leonard Pllana på sig sitt andra gula kort och blev utvisad samtidigt som Helsingborg tryckte på för en kvittering.

I slutminuterna blev det också en straffsituation där Helsingborg ville ha straff efter att norrbys målvakt fällde Akpoveta i utkanten av straffområdet. Men domaren pekade att Mergim Krasniqi var på bollen.

Matchen slutade 3-2 till Norrby.