TV: HIF:s 16-åring målskytt - men snuvades på hjälterollen: "Vi skulle ha vunnit"

Helsingborgs 16-åring Alex Timossi Andersson gjorde sitt första seniormål för klubben och såg ut att bli hjälte mot IK Frej. Men gästerna kvitterade och talangen snuvades på hjälterollen.
- Det är klart att det är helt fantastiskt att få göra mål. Synd att de reducerar på slutet, säger 16-åringen.

Helsingborg är fortsatt obesegrat i superettan efter sju omgångar. Under lördagen kom det fjärde krysset för HIF när Frej gästade på Olympia.

Hemmalaget tog ledningen redan i den fjärde minuten när Frejs målvakt Ruben Aman slarvade med bollen. Bollen gick efter ett tag fram till Bradley Ralani som snyggt dribblade sig förbi försvaret och satte 1-0.

Frej kom tillbaka i den 27:e minuten när Pontus Åsbrink skickade iväg ett lågt skott som smet in vid den bortre stolpen.

20 minuter in i den andra halvleken hoppade 16-årige Alex Timossi Andersson in för HIF. Efter 25 minuter på planen höll sig anfallstalangen framme efter en fast situation och petade in bollen vid den bortre stolpen. Det var Timossi Andersson första seniormål för Helsingborg.

- Det är klart att det är helt fantastiskt att få göra mål. Och det har man väntat på ett tag, säger Timossi Andersson till C More.

- Det är synd att de reducerar på slutet.

Direkt efter avspark svarade Frej och Danilo Kuzmanovic tryckte in 2-2 med ett hårt skott i bortre. Matchen på Olympia slutade 2-2.

Se intervjun med Alex Timossi Andersson efter matchen här.

SISTA CHANSEN: Tävla och vinn exklusiva VIP-paket till Stockholmsderbyt.