TV: Inhopparen stor hjälte för Dalkurd med dubbla mål

I den 56:e minuten byttes Imed Louati in för Dalkurd mot Ängelholm - sitt blott andra framträdade för klubben. Då blev han stor hjälte med dubbla mål i 2-1-segern.

Dalkurd lånade in Imed Louati från kinesiska Hangzhou Greentown nära inpå säsongsstarten i superettan. I sitt blott andra framträdande för laget - tidigare ett 20 minuter långt inhopp mot Gais - presenterade han sig med besked för de nya fansen.

I den 68:e minuten, efter tolv minuter på planen, sköt han in 1-0 mot Ängelholm efter ett fint förarbete av Henrik Löfkvist.

Johan Eiswohld kvitterade för Ängelholm i den 76:e minuten efter en hörna, men han skulle inte lyckas stjäla huvudrollen från Louati. I den 84:e minuten nådde anfallaren högst på Simon Stenbergs inlägg och nickade in matchavgörande 2-1.

I och med segern gick Dalkurd om Ängelholm i tabellen.

Publicerad 2016-05-11 kl 23:20