Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

TV: J-Södra stormar vidare mot allsvenskan - vann klart mot Assyriska

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det mesta går Jönköpings Södras väg i superettan. Mot Assyriska skickade laget fram högerbacken Tom Siwe - som gjorde mål för första gången på tre år.

Jönköpings Södra fortsätter på vägen som pekar spikrakt mot fotbollsallsvenskan. Superettans ledarlag tog tre nya poäng hemma mot Assyriska, 2-0.

En ovan målgörare visade vägen. Högerbacken Tom Siwe hade inte hittat rätt sedan den 29 oktober 2012 när han mötte Robert Gojanis hörna med pannan och styrde in ledningsmålet.

- Det är väl alltid så att man försöker hitta på något drag. Vi har tränat lite hörnor och serven var fantastisk. Det var egentligen bara att hoppa upp och nicka in den, sade Siwe till TV4 Sport.

Att det redan börjat pratas allsvenskt avancemang i Jönköping är inget som bekymrar spelarna som ska göra det.

- Vi ser positivt på det, att vi har stan med oss. Vi fokuserar på nästa match så får andra fokusera på annat, sade Tom Siwe.

Fredrik Olsson rullade behärskat in 2-0, fint frambröstad av Tommy Thelin.

I och med segern har J-Södra tolv poängs marginal till Sirius på den allsvenska kvalplatsen, med elva omgångar kvar att spela.

I slutminuterna fördes Assyriskas vänsterback Christoffer Eriksson av planen på bår med fixerad nacke, sedan han träffats i bakhuvudet av ett skott från Thelin.

Se målen från matchen i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-10 kl 23:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons