TV: J-Södra studsade tillbaka - vände och vann mot nykomlingen

Jönköpings Södra är tillbaka på vinnarspåret.
I kväll vände man och vann mötet med nykomlingen Akropolis.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Jönköpings Södra kom till kvällens möte med Akropolis med en storförlust borta mot Halmstad i bagaget. Det började även tungt på Stadsparksvallen då man hamnade i underläge i den första halvleken då Mattias Bouvin satte 1-0 för gästerna.

Efter en knapp halvtimmes spel kom dock J-Södras kvittering, när Eden Hamidovid tryckte in 1-1 från nära håll.

I den andra halvleken skulle J-Södra fullborda sin vändning. Samuel Brolin i Akropolis mål kom ut fel och bollen hamnade till slut i mål efter att en Akropolis-back skjutit bollen på en medspelare.

Innan matchens slut satte J-Södra 3-1 genom en vacker frispark av Jesper Svensson.

Segern gör att J-Södra nu står på sex poäng efter fyra omgångar i superettan. Akropolis ligger kvar på fem poäng.

I nästa omgång ställs J-Södra mot AFC Eskilstuna på bortaplan, medan Akropolis tar emot Trelleborg.

Jönköpings Södra: Cajtoft - Svensson, Haliti, Rodeblad Lowe - Gustafson, Zeidan, Suljevic, Al-Ammari, Omondi - Hamidovic, Kozica.

Akropolis: Brolin - Haglind Sangré, Albornoz, Pehrsson - Nikopoulos, Bouvin, Rubio Sivodedov, Jakobsson, Lindqvist - Rajamohan, Åsbrink.