TV: Jensens show gav Landskrona segern i stormötet med Sundsvall

Kevin Jensen bjöd på show i Landskronas stormöte med Sundsvall i superettan.
20-åringen gjorde båda målen när Landskrona vann med 2-0.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Superettan-nykomlingen Landskrona Bois har imponerat under de inledande 13 omgångarna. Man har vunnit åtta matcher, kryssat fyra och endast förlorat vid ett tillfälle. De senaste fem matcherna har man vunnit fem av fem - och i lördagens stormöte med Gif Sundsvall förlängde man den fina formen.

Efter tolv minuter på matchuret hittade Landskronas Filip Ottosson 20-årige Kevin Jensen med en hög djupledsboll över Sundsvalls backlinje. Jensen mötte sedan upp passningen och placerade in 1-0 till hemmalaget på volley från straffområdeskanten.

Den resterande delen av den första halvleken var mållös, men i inledningen av den andra halvleken slog Jensen till igen. På en passning av Robin Hofsö dök Jensen upp vid straffområdeskanten och placerade kyligt in 2-0 med sitt andra mål för dagen.

Landskrona vann till slut matchen med 2-0 och rycker därmed ifrån i toppen i superettan. Efter segern har man nu en fempoängsmarginal ner till tvåan Norrby. Norrby har dock en match mindre spelad och möter Västerås hemma på måndag.

För Sundsvalls del trillade man ner till en sjätteplacering, då Trelleborg vann sin match mot Brage, och kan trilla ner ytterligare en placering till sjundeplats om Helsingborg vinner sin match mot Falkenberg på tisdag.