TV: Kross av Öis - men succéspelaren av skadad

Örgryte öser på i toppen av superettan.
På onsdagen körde man över Värnamo med 4-0.
Men samtidigt fick man skyttekungen Diego Montiel skadad.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Örgryte tog en övertygande seger mot Värnamo hemma på Gamla Ullevi under onsdagen. Göteborgsklubben vann med klara 4-0. Hemmalaget fick dock en tråkig start på matchen då vårens succéspelare, Diego Montel, tvingades kliva av med en axelskada redan efter tio minuters spel.

Hans ersättare, Daniel Sliper, fick dock en flygande start då han efter dryga halvtimmen inledde målskyttet. Bollen gick via motståndarspelare och målram innan den rullade över linjen. Öis fortsatte att trycka gasen i botten och i den andra halvleken krutade sedan Jacob Ericsson in 2-0.

Simon Nilsson stod för 3-0 innan Gustav Ludwigsson i matchens 87:e minut definitivt punkterade matchen.

Örgryte toppar tabellen med sina 22 inspelade poäng.

- Jag har inte riktigt koll på tabellen faktiskt, vi sköter vårt bara, säger David Engström till GT.

Enda minuset alltså att Diego Montiel, åtta mål den här säsongen, tvingade lämna planen med en axelskada.

- Vi tänker lite extra på honom i kväll, säger David Engström.

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.