TV: Lallet hjälte för Hammarby

Brage-Hammarby 0-2

0-1 Castro-Tello 37'

0-2 Lallet 51'

Hammarby tog sin fjärde raka seger i superettan. På fredagen besegrades Brage med 2-0 efter mål av Sebastian Castro-Tello och Christophe Lallet.

Efter 37 minuter tog Bajen ledningen. Figueroas fina inlägg nådde Castro-Tello som nickade in matchens första mål.

Efter 51 minuter ökade Hammarby på till 2-0. Lallet nickade in Andreas Dahls frispark.

- Jag tycker vi gör en riktigt bra match från första stund, sade en glad Lallet TV4 Sport.

Starkt av Hammarby att ta ännu en seger. Inför matchen ändrade Gregg Berhalter en del i startelvan. Max Forsberg, Billy Berntsson och Billy Schuler gick in i startelvan i stället för Mikael Rynell, José Monteiro och Sinan Ayranci.