TV: Landskronas nyförvärv målskytt och utbytt skadad i debuten

Nyförvärvet Melvin Frithzell blev målskytt i bottenmötet mot Gefle. Kort därpå byttes han ut med en skada.

I spelaren visas höjdpunkterna från Landskrona-Gefle.

Två pressade lag gick in i söndagens möte mellan Landskrona och Gefle. Det tog enbart två minuter innan 0-0 var ett minne blott, efter att hemmalagets Adi Nalic prickat in 1-0 inifrån boxen.

Innan den första halvleken var över skulle det dock komma mer. Nyförvärvet Melvin Frithzell kom fri i djupled, efter att Måns Ekvall vunnit bollen på mitten, och kunde placera in 2-0. Det stod sig dock inte länge. Bara sex minuter senare skulle Gelfe reducera till 2-1, då ett inlägg från höger hittade Adam Wibergs fot i boxen.

Den andra halvleken började tufft för Landskrona. 2-1-målskytten Melvin Frithzell utgick skadad och ersattes av Igor Arsenijevic. Kort därefter kom dock positiva besked. I den 70:e matchminuten blev Adi Nalic blev tvåmålsskytt. Detta efter ett snyggt kombinationsspel utanför straffområdet, som avslutades med ett skott i bortre av den 20-årige mittfältaren.

Resultat skickar Landskrona upp i tabellen, ovanför kvalstrecket. Laget har nu 16 poäng på lika många spelade matcher och befinner sig på en tolfteplats. För Gefles del stannar laget på femtondeplats av sexton, med elva poäng.