TV: Ljungskile tog viktig seger i bottenstriden

Ljungskile tog en viktig seger i jakten på nytt kontrakt i superettan. Borta mot Frej vann laget med 4-1.

Ljungskile tog tre viktiga poäng i kampen om överlevnad i superettan. Segern mot IK Frej var extra viktig i och med att även bottenkonkurrenten Assyriska vann.

Redan i den andra minuten tog Ljungskile ledningen genom Ahmed El Amrani som stod för en magnifik lobb från lång distans.

2-0 kom genom Admir Bajrovic som fick öppet mål och kunde lägga in en retur. Lukas Sunesson reducerade för gästerna med en snygg vändning men roligare än så blev det inte för hemmalaget.

Hannes Stiller sköt in 3-1 innan 1-0-skytten Ahmed El Amrani avslutade målskyttet med 4-1 två minuter från slutet med ett vasst skott.

Segern betyder att Ljungskile behåller kvalplatsen före Assyriska, som också vann under söndagen.