POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

TV: Ljungskiles tränare:"Tråkigt att det ska avgöras på det sättet"

Foto: TV4 Sport

Nästa

Avbryt
Försök igen

Ljungskile var fem minuter ifrån att få med sig en poäng i premiären borta mot Värnamo - då fick hemmalaget en omdiskuterad straff.
– Jonathan gör en sån fin räddning, det är tråkigt att det ska avgöras på det sättet, säger tränaren Tor-Arne Fredheim till Bohusläningen.

Det var i den 85:e minuten som IFK Värnamos Oskar Johansson blev helt fri mot mål. Målvakten Jonathan Johansson kom ut och fick en hand på bollen samtidigt som anfallaren föll i situationen. Domaren valde trots starka protester att peka på straffpunkten. Hemmalaget Dzenis Kozica tvekade inte från elva meter utan gick fram och satte dit de avgörande målet. Efteråt var Ljungskiles tränare Tor-Arne Fredheim inte nöjd med domarens beslut.

– Synd att det blir straff när Jonathan gör en så fin räddning. Domaren tyckte att det var straff, men inte assisterande. Tråkigt att det ska avgöras på det sättet, sa Fredheim efter matchen till Bohusläningen.

– Matchen är inte så svåranalyserad. Planen gör att det är väldigt svårspelat, men jag tycker båda lagen försöker. Det är svårt med sista passningen och att bollen studsar upp. Det gör att det är tillfälligheter som avgör.

Se den omdiskuterade straffsituationen i spelaren ovanför

Publicerad 2015-04-08 kl 07:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå