TV: Målvaktstavla bakom Värnamos 2-0-seger

Värnamo vann med 2-0 på bortaplan mot Ljungskile - med en hel del hjälp av Ljungskiles målvakt.

Första målet för Värnamo, som föll efter sju minuter, kom nämligen till efter att Jonathan Johansson i Ljungskiles mål tappat en enkel boll. Bara sekunder därefter låg bollen i mål tack vare Dzenis Kozica.

2-0 för Värnamo nickade David Engström snyggt in från nära håll i den 27:e minuten. Målet blev matchens sista och Värnamo, som återfinns på en tiondeplats, har tack vare segern fem poäng till godo på Mjällby på nedflyttningsplatsen.

Ljungskile ligger sjua i tabellen och är varken inblandat i botten- eller toppstriden.

Publicerad 2015-10-04 kl 22:02