TV: Noll insläppta och nya serieledare: "Känns jätteskönt"

Brommapojkarna är ny serieledare i superettan. Stockholmslaget vann komfortabelt under söndagen hemma mot Norrby med 3-0.
- Det känns jätteskönt. Det är bara att jobba vidare, sa Viktor Gyökeres till C More efter matchen.

Brommapojkarna chockstartade hemma mot Norrby. Hemmalaget tog ledningen redan efter två minuters spel, när Kevin Kabran förvaltade ett friläge på bästa sätt.

Norrby var annars det spelmässigt bästa laget i inledningen av matchen, men BP växte ju längre halvleken led.

- Det var ganska viktigt att få in 1-0 där ganska tidigt. De öppnade startkt, men vi kom in i matchen bra efter ett tag, sa BP:s Viktor Gyökeres till C More efter matchen.

Just Gyökeres startade matchen på bänken, men kom in efter en timme. 18-åringen hann bara vara på planen i två minuter, innan han gjorde sitt första mål i superettan.

I den andra halvleken dominerade BP det mesta av spelet, även om det chansmässigt var en jämn match. Hemmalaget var helt enkelt effektivare än Norrby.

Med fem minuter kvar av ordinarie tid fastställde Christopher Brandeborn slutresultatet, 3-0, när han rullade in ett friläge bakom Robin Holmer i Norrbys mål.

Segern gör att Brommapojkarna är nya serieledare i superettan. Dessutom har laget ännu inte släppt in något mål bakåt.

- Det känns jätteskönt efter fyra omgångar. Vi kämpar på bra och vi gör det tillsammans. Det är bara att jobba vidare, avslutade Gyökeres.

Se alla BP:s mål i spelaren ovan.

Publicerad 2017-04-23 kl 21:44