TV: Norrby ångar på i toppen - tog storseger mot Frej

Norrby fortsätter att gå starkt i superettan.
Under söndagen vann man klart hemma mot Frej med 3-0.

I spelaren visas höjdpunkterna från matchen.

Norrby har haft en stark säsongsinledning och på söndagen tog Boråslaget ytterligare en seger.

Hemma mot Frej tog laget ledningen efter drygt 20 minuters spel när Abdelrahman Saidi kunde rulla in bollen i nät efter ett fint anfall.

I början av den andra kunde sedan Robin Strömberg placera in 2-0 med ett skott från straffområdeslinjen och med 20 minuter kvar att spela fastställde Dijan Vukojevic slutresultatet till 3-0 när han lobbade bollen i nät bakom Jonas Olsson i Frej-målet.

Segern för Norrby innebär att laget tar klivit upp på andra plats i en haltande superettan-tabell. Avståndet upp till serieledande Varberg är dock nio poäng.