TV: Norrby tog säsongens första seger - vann mot Mjällby

Norrby tog säsongens första seger i superettan.
Detta när laget slog tillbaka Mjällby på hemmaplan med 2-1.

Både Norrby och Mjällby jagade säsongens första seger i superettan när lagen ställdes mot varandra under måndagen.

Hemmalaget Norrby fick en drömstart på matchen när Adam Eriksson kunde sätta dit 1-0 redan efter tre minuters spel. Mittfältaren hängde med upp i ett anfall och på en ribbretur kunde han stöta bollen i nät.

Ledningen stod sig fram till den 18:e minuten då Mjällby kvitterade. Joel Nilsson snappade upp en boll i straffområdet och från nära håll kunde han placera in bollen i nät med vänsterfoten.

Men målen i första halvlek skulle fortsätta att komma.

Efter dryga halvtimmen höll sig Nicklas Savolainen framme på en målvaktsretur och skickade Norrby till 2-1-ledning i halvtid.

28-åringens mål blev också matchens sista och Norrby tog därmed säsongens första seger, medan Mjällby fortfarande väntar på att ta poäng sedan återkomsten till superettan.