TV: Nyström sen poängräddare - Gais och Öster kryssade igen

När lagen möttes så var Växjölaget nära segern efter Mattias Pavics kanonmål.
Men då klev Carl Nyström fram i slutet och blev poängräddare för Gais.
- För jävla gött att få 1-1 som läget var, säger Nyström till GP.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Gais och Öster i spelaren.

I den allsvenska premiäromgången kryssade Östers mot Dalkurd medan Gais spelade 2-2 mot Trelleborg på bortaplan.

Nu drabbade Öster och Gais samman på Bravida Arena, men inget av lagen lyckades ta tre poäng.

Växjölaget tog ledningen i matchen genom ett riktigt kanonmål. Några minuter före halvtid snappade Mattias Pavic upp en misslyckad Gais-rensning. Pavic fick kanonträff och 1-0 var ett faktum.

I den andra halvleken tryckte Gais på och skapade några riktigt vassa möjligheter, bland annat brände Karl Bohm en gyllene chans från nära håll i den 64:e minuten. Men Göteborgslaget fortsatte kriga på och det gav till slut utdelning. Med dryga tio minuter kvar spela kom också utdelning. Randjelovic lade in inläggsfrispark i straffområdet, vilken skarvades till Carl Nyström. Gais-mittbacken gjorde inget misstag och tryckte in 1-1 från nära håll. Det blev också matchens sista mål och när nu Gais och Öster spelat två omgångar av superettan står båda lagen på två poäng.

- För jävla gött att få 1-1 som läget var, att vi fick kriga in den i slutminuterna framför våra fans. Väldigt viktigt att inte förlora, nu fick vi en poäng. Vi vill ha mer, men det var en jämn match och det är tajt och små marginaler. Det är så det är i superettan, säger Nyström till GP efter matchen.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Gais och Öster i spelaren ovan.