Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

TV: Oavgjort mellan Henke och Åkeby - båda uppvisade på läktaren

Nästa

Avbryt
Försök igen

Landskrona - Sundsvall 0-0

Henrik Larssons Landskrona Bois ställdes mot Sören Åkebys GIF Sundsvall i superettan.

Och det gick hett till - åtminstone vid sidan av planen.

Efter ett omdiskuterat domslut i Giffarnas straffområde, där målvakten Tommy Naurin gjordes ner av Morten Nielsen, började både "Henke" och "Snuffe" att skälla på varandra. Domaren såg ingen annan utväg än att skicka upp hetsporrarna på läktaren kort före paus.

- Han påstår att det är inte ett vuxet uppträdande. Det är möjligt, men man måste få engagera sig, vart är vi annars på väg med fotbollen? Att stå där och inte få göra någonting och att inte få visa några gester köper jag inte. Detta är underhållning, säger Larsson.

Enligt TV4:s utsända Anna Brolin var domslutet dock inte så konstigt - med tanke på hur förargat tränarparet uppträdde i stundens hetta. När känslorna lugnat ned sig tog Larsson och Åkeby varandra i hand och vandrade lugnt mot varsin stol en bra bit ovanför innerplan.

- Om Henrik och jag pratar, vad har domaren och linjemannen med det att göra, frågar sig Sören Åkeby.

Larsson fyller i:

- Tydligen får man inte lov att prata med sina tränarkollegor. Det var en liten ordväxling, men så är det när man är engagerad och bryr sig. Att skälla på varandra måste man få göra, domaren är ju inte involverad överhuvudtaget, säger han.

0-0-resultatet innebär att Sundsvall kliver förbi Örgryte, upp på andraplats. Landskrona ligger för närvarande femma med sina 12 poäng. IFK Norrköping är serieledare på 16 pinnar.

Publicerad 2010-05-22 kl 12:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons