TV: Öster i övertygande seger mot Varberg

Öster fortsätter göra sitt för att nå Helsingborg och tredjeplatsen i superettan.
I dag slog de Varberg med 3-1.

Det var inte den mest fartfyllda matchen när Varberg tog emot Öster i dag.

Efter att den första halvleken nästan gick förbi mållös kom dock målskyttet i gång. Det var Östers Dragan Kapcevic som drog i gång målgörandet när han i den 42:a minuten drog in ledningsmålet efter assist av Admir Bajrovic.

I början av den andra halvleken fick också Öster en straff. Det var Bajrovic som tog hand om den och satte in 2-0 till gästerna.

Efter det försökte Varberg svara och med knappa kvarten kvar fick de in en reducering till 2-1 genom Jakob Olsson.

Men det blev inte matchens sista mål, utan på stopptid gjorde också David Johannesson 3-1 till Öster.