TV: Öster mot allsvenskan - jättevändning mot Trelleborg

Öster såg ut att åka på årets första förlust.
Då vände man 0-2 till 3-2 mot Trelleborg.

Öster ångar på mot allsvenskan. I dag tog laget tre nya poäng efter 3-2 mot Trelleborg. Det betyder att man har 16 poäng ner till kvalstrecket.

I den första halvleken fanns det nog en del som trodde att Öster skulle åka på årets första förlust. Efter 33 minuter ledde Trelleborg med 2-0 efter mål av Zoran Jovanovic och Magnus Andersson - men strax innan halvtidsvilan gjorde Öster en viktig reducering genom Johan Persson.

I den andra halvleken tog Öster över. Denis Velic gjorde två mål och såg till att Öster fortfarande är obesegrat. I nästa omgång väntar tabelltvåan Brommapojkarna. Efter matchen gratulerade TV4 till allsvenskt avancemang.

- Inte du också. Det tar vi när det är helt klart, sade Velic som är avstängd i nästa match.

Publicerad 2012-08-06 kl 21:28