TV: Öster straffkvitterade med matchens sista spark

Öster låg på hårt för en kvittering mot Degerfors.
I den 94:e och sista minuten kom den när Jonathan Levi tryckte in 1-1 på straff.

Toppmötet mellan Öster och Degerfors var jämnt på förhand - med båda lagen på tio poäng efter sex omgångar. Och det blev även jämnt ute på planen.

Efter en mållös första halvlek kom målen i den andra. Det var gästerna som tog ledningen i den 74:e minuten, efter att Sebastian Crona dragit ner en motståndare på en hörna. Nikola Ladan var säker och placerade in 1-0.

Öster låg sedan på för en kvittering. Hemmalaget hade också flera lägen där man kunde ha fått med sig en straff. Och till slut kom det, på tilläggstid utmanade inhopparen Robin Östlind och gick ner med en motståndare tätt i ryggen. Domaren valde att blåsa straff, och Jonathan Levi la in ett mål som betydde en poäng för Öster.

En poäng vardera i toppmötet och Degerfors och Öster, som är fyra respektive femma i superettan, har båda elva poäng.

SISTA CHANSEN: Tävla och vinn exklusiva VIP-paket till Stockholmsderbyt.