TV: Öster tappade ledningen två gånger - föll mot Värnamo

Öster ledde två gånger - men föll ändå mot Värnamo som vann med 3-2 i superettan.

Det var vändningarnas söndag i superettan. I söndagens smålandsmöte match låg Värnamo under mot Öster — innan Behar Ferizi och Pär Cederqvist gav hemmalaget segern, 3—2, med mål i 85:e respektive andra tilläggsminuten.

I söndagens tidiga match gick Jönköpings Södra från 0—1 till 2—1 och var på väg mot årets första seger — och Ljungskile mot första förlusten.

Då vände det igen. Aleksandar Kitic kvitterade i den 82:a minuten — två minuter efter att Daryl Smylie givit gästerna ledningen — och Jakob Olsson tryckte in 3—2 i krysset i den 84:e. Se målen från den matchen här

Både Värnamo och Ljungskile har åtta poäng efter fyra matcher och skuggar serieledande Husqvarna.

Publicerad 2014-04-27 kl 20:45