TV: Östersund vände och vann efter dubbla drömmål

Det började dåligt för Östersund. Men efter drömmål av Dragan Kapcevic och Hosam Aiesh kunde ÖFK vända mot Athletic och ta ett stort steg mot allsvenskan i och med 3-1.

Östersund närmar sig allsvenskt spel nästa säsong efter 3-1 hemma mot Atheltic. Men det var gästerna som tog ledningen i den 23:e minuten när ÖFK-målvakten Haraldur Björnsson slog bollen i gapet på Omar Eddahri. Eddahri gjorde det sedan bra när han drog förbi två försvarare och satte dit matchens första mål.

Men Östersund skulle komma tillbaka. I slutet på den första halvleken slog Dragan Kapcevic till med en mycket elegant frispark. Det var dock inte matchens enda drömmål. Efter att Jamie Hopcutt slagit till med 2-1 avlossade Hosam Aiesh en riktig häxpipa som fastställde slutresultatet till 3-1.

Östersund är nu åtta poäng före Sirius på kvalplatsen, dock med en match mer spelad. Upp till J-Södra på förstaplatsen har man fyra poäng.

Publicerad 2015-09-23 kl 22:35