TV: Otrolig match i Sundsvall

Toppmöte i Superettan mellan Sundsvall och Gais. Hemmalaget började succéartat. Tre mål på tio minuter Sundsvall. I andra halvlek upprepade Gais bedriften och gjorde även dem tre mål på tio minuter.

Gais, som gjort en bra säsong hittills och låg inför matchen i Sundsvall på en respektabel fjärdeplats, bara tre poäng efter just Gif Sundsvall. Men det började dåligt för göteborgarna. Daniel Sliper gjorde två mål på två minuter, sen dröjde det bara sju minuter innan Johan Eklund utökade Sundsvalls ledning.

Sundsvall hade fler bud på 4-0 än vad Gais hade på 3-1.

I mitten av andra halvlek vände det för Gais och det gick snabbt även för dem. I den 66:e minuten satte Joel Johansson den första reduceringen, fyra minuter satte Gais en straff genom Andreas Drugge.
Tio minuter efter 3-1-målet gjorde sedan Joel Johansson sitt andra mål för kvällen när han stötte in 3-3 efter taffligt försvarsspel av Sundsvall och snyggt passningsspel av Gais. Därmed gjorde även Gais tre mål på tio minuter.

När matchklockan just skulle slå 90 hade Sundsvall i ett anfall tre chanser att ta ledningen igen. Och det var verkligen tredje gången gilt när nyinbytte Pa Dibba nickade in 4-3. Sundsvalls jubel var ett segerjubel trodde de allra flesta.

Men, otroligt nog, lyckades Gais ännu en gång kvittera genom hat-trickande Joel Johansson i 93:e minuten.Vilket också blev slutresultatet.

De som kom till Norrporten arena i Sundsvall den 20 juli 2013 fick nog se den absolut mest underhållande matchen i Sverige i år.

Publicerad 2013-07-20 kl 18:20