TV: Rejält irriterat när TFF och Öis kryssade

Det blev oavgjort, 1-1, mellan Trelleborg och Örgryte.
Men det var inte resultatet som stack ut från matchen.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan. Bilder från Discovery+.

Örgryte har inte fått någon drömstart på årets säsong i superettan. I lagets premiärmatch föll man hemma mot Öster med 1-0 och i omgång två blev det förlust med 4-1 mot Helsingborg.

Och efter tre omgångar har Öis ännu inte vunnit i superettan.

I lördagens möte med Trelleborg tog Göteborgslaget visserligen ledningen tidigt. Efter flipperspel i straffområdet hamnade bollen till slut framför fötterna på Anton Andreasson som från nära håll kunde trycka in 1-0. Målet kom efter tio minuter och bara ett par minuter senare skulle TFF kvittera.

På en delikat inläggsfrispark från Haris Brkic kunde mittbacken Isak Jönsson nå högst och från nära håll nickade han in 1-1.

Resultatet stod sig matchen ut och i slutet blev det irriterat ute på planen. Efter en situation i matchens slutskede hamnade Trelleborg Johan Blomberg och Aydarus Abukar i bråk sedan Blomberg gått omkull. TFF-mittfältaren var märkbart irriterad och bröstade upp sig rejält mot Abukar som i sin tur knuffade Blomberg. Flera spelare rusade till situationen som till slut lugnade ner sig.

Både Blomberg och Abukar varnades i samband med gruffet.