TV: Runnemos dubbel sänkte Landskrona - bärgade årets första seger

Joakim Runnemo gjorde i dag sina två första mål i år.
Då bärgade Frej årets första seger till 2-1 mot Landskrona.

Frej har fått en tung start på årets säsong i superettan. Laget kryssade i premiären mot Norrby på hemmaplan och har därefter radat upp sex raka förluster i serien. Då bröt laget under lördagskvällen den negativa trenden mot Landskrona på Vikingavallen.

Frejs rutinerade ytter Joakim Runnemo gav redan i den femte minuten laget ledningen i matchen till 1-0 och utökade i den 23:e minuten till 2-0. Det var hans två första mål för säsongen och visade sig efteråt vara extra viktiga för klubben.

Landskrona reducerade i andra halvlek till 1-2, men kom inte närmare en delad poäng än så. Frej bärgade därmed årets första seger i superettan. Trots det är laget fortsatt jumbo i serien på fyra poäng med fyra poäng upp till Landskrona på säker mark i serien.