TV: Se Landskronas storseger - kör över Varberg med 5-0

Fredrik Olsson blev tvåmålsskytt när Landskrona krossade gästerna Varberg i superettan med 5-0.

Fyra mål gjordes i första halvlek och redan efter nio minuter inledde Olsson målskyttet. Liridon Leci ökade på ledningen i den 33:e minuten och fyra minuter senare gjorde Alex Nilsson 3—0. Fjärde målet satte Fredrik Olsson en minut innan pausvila — framspelad av Alex Nilsson. I andra halvlek blev Varbergs Erkan Saglik utvisad. Fredrik Karlsson kunde göra 5—0 tre minuter från matchslut.

Förlusten innebär för Varbergs del att laget fortfarande ligger en poäng från negativ kvalplats. Landskrona ligger sjua i tabellen.

Publicerad 2013-07-23 kl 12:47