TV: Sema frälste Hammarby: "Mycket känslor, jag blir tårögd"

Matchklockan stod på 88 minuter och Hammarby var på väg mot sin andra raka förlust i superettan. Då slog Maic Sema till med två mål och ordnade 2-1 mot Landskrona.

-Det är mycket känslor, jag blir tårögd, säger Sema efter slutsignalen.

Både Hammarby och Landskrona siktar på att avancera till allsvenskan. Och det märktes att det var två blivande topplag som gjorde upp om de värdefulla poängen på Söderstadion.

Henrik Larssons Landskrona fick en drömstart. Efter bara nio minuter drog den centrala mittfältaren Thomas Raun iväg ett skott från 30 meter som träffade ribban. Fredrik Olsson höll sig påpassligt framme på returen och kunde enkelt rulla in matchens första mål.

-Jag gjorde en skottfint, sedan rullade jag in bollen i öppet mål, säger Fredrik Olsson till TV4 Sport.

I slutet av matchen tryckte Hammarby på rejält i hopp om en kvittering, och det dröjde enda till den 88:e minuten innan utdelningen kom. Inhopparen Maic Sema kvitterade till 1-1, men var inte nöjd med det. Fyra minuter senare rullade han in bollen i ett öppet mål efter att Björn Runström stressat Landskronas målvakt Peter Karlsson till ett misstag.

-Jag var säker på att den skulle gå in. Det är helt sjukt. Det är mycket känslor, jag blir tårögd, säger Maic Sema till TV4 Sport.

Publicerad 2011-04-18 kl 23:28