TV: Sirius kvar i toppen efter seger mot Varberg

Sirius senaste förlust i superettan kom borta mot Varberg i slutet av maj. På lördagen tog serieledaren sin sjunde seger på de åtta senaste matcherna - 2-0 mot just Varberg på Studenternas IP i Uppsala.

Kingsley Sarfo nickade in 1-0 i 33:e minuten, framspelad av Kim Skoglund. Målet var Sarfos första för säsongen. En betydligt mer van målskytt är anfallaren Dragan Kapcevic, som emellertid hade märkligt svårt att göra mål i lördagens match.

I 86:e minuten lyckades den 30-årige bosniern toffla bollen över ribban blott två meter från Varbergs mål. Revanschen kom på tilläggstid när Kapcevic blev frispelad av Kingsley Sarfo och chippade bollen över Varbergs målvakt Joakim Wulff.

- Skönt att jag gjorde mål till slut, sade skytteligaledaren Kapcevic till TV4 Sport om sitt 13:e mål för säsongen.

Kapcevic, som kom från Östersund till Sirius inför årets säsong, tackar laget för sina framgångar.

- Kingsley (Sarfo), jag vet inte hur många passningar han har lagt till mig. Och vi har ett fungerande spel.

Publicerad 2016-08-06 kl 19:20