TV: Skyttekungen räddade poäng sent för HBK - efter nästjumbons straffmiss

0-2-underläge hemma mot nästjumbon efter 68 minuter.
Trots det knep Halmstad poäng, efter att Frej även missat en straff.
Japanen Kosuke Kinoshita blev sen poängräddare med säsongens sjätte fullträff.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Nästjumbon Frej såg ut att gå mot en jätteskräll i superettan borta mot Halmstad på Örjans Vall.

Mattias Bouvin gav laget ledningen efter en halvtimme och efter 68 minuters spel utökade Hammarby-lånet, Dusan Jajic, till 2-0 med ett snyggt distansskott.

Halmstad replikerade dock snabbt när dansken Marcus Mathisen nickade in reduceringen efter en frispark.

Frej fick återigen chansen att utöka sin ledning, men Joakim Runnemos straff med en kvart kvar av ordinarie tid träffade stolpen.

Straffmissen gav Halmstad den sista energi som behövdes och i den 83:e minuten kunde den notoriske målskytten Kosuke Kinoshita placera in kvitteringen, efter fint förarbete av Gabriel Gudmundsson. Japanens sjätte mål för säsongen.

Hemmalaget tryckte sedan på för ett segermål men mötet slutade oavgjort, 2-2.