POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

TV: Solli ville bjuda fansen på show - men fick skäll av Nanne efter att ha fångat bollen under tröjan

Nästa

Avbryt
Försök igen

Jan Gunnar Solli fångade bollen under tröjan.
Då fick han gult kort.
- Vi har inte råd med så många varningar, säger Hammarbys tränare.

Hammarby lekte med Degerfors och precis innan domaren blåste av 5-0-segern mot Degerfors ville Jan Gunnar Solli bjuda fansen på show. Mittfältaren lät bollen studsa upp innanför matchtröjan. Då fick han först gult kort och sedan en tillsägning av sin tränare.

- En varning skrattar jag aldrig åt. Visst är det en kul grej men om domaren hade tyckt det så hade det inte varit en varning. Men han har jag redan sagt till. Vi har inte råd med så många varningar. Vi har redan fem på två matcher och det är alldeles för många, säger Nanne Bergstrand.

- Att det är en publikgrej är en sak men då måste vi få domaren att acceptera publikgrejer. Han dömer efter regelboken. Du förnedrar motståndaren, men det gör man när man gör mål också. Då borde det också vara varning.

Jan Gunnar Solli förklarar varför han fångade bollen under tröjan:

- Jag är på väg hemåt och så tar jag bollen under tröjan och har den kanske där i en halvsekund innan jag släpper ut den. Om det var osportsligt? Jag förstår när motståndarnas reaktion blir så då säger jag förlåt och ber om ursäkt. Jag tror inte att domaren hade gett mig en varning om inte spelarna hade reagerat så. Men när reaktionerna blir så då är jag ödmjuk och säger att jag inte skulle ha gjort så. Jag ångrade mig direkt. Det var lite för att showa.

- Jag har gjort så en hel del på träning, på skoj och folk tycker att det är kul och show och det var min tanke i dag också.

Vad sa Nanne?

- Han skällde inte på mig men frågade varför jag sa så. Då svarade jag att jag inte skulle gjort så. Då log han bara. Så jag fick inte skäll. Jag försökte bara vara lite rolig. Jag sa förlåt till spelarna efter matchen och det var lugnt. Jag tycker att det är okej när fansen tycker att det var kul, men jag kommer inte göra det igen eftersom jag fick gult kort och eftersom min tränare tycker... ja, han log åt det så han blev inte jättearg.

Publicerad 2014-04-14 kl 23:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå