TV: Succé för Engblom i comebacken - nickade segern till Giffarna

Pontus Engblom är tillbaka i Gif Sundsvall.
Med besked.
I premiären noterades anfallaren för två mål när Umeå besegrades med 3-1.

I januari i år presenterade Gif Sundsvall Pontus Engblom som sitt nyförvärv. Anfallaren skrev på ett kontrakt över fem år och påbörjade där och då sin tredje sejour i klubben. I dag, fem månader efter det att han presenterades, fick han åter dra på sig den blåa tröjan när nykomlingen Umeå gästade i premiären av superettan.

Gästerna tog dock ledningen genom Bajram Ajeti men inom loppet av två minuter, strax innan pausvilan, hade Giffarna vänt på steken. Först gjorde Albin Palmlöv 1-1 och minuten därpå nickade Engblom in 2-1, assisterad av Johan Blomberg.

20 minuter in på den andra halvleken hittade Engblom åter målet när Giffarna kontrade sönder Umeå. Kort efter sitt andra mål för kvällen tvingades dock Engblom lämna planen efter en smäll mot högerbenet.

Tre poäng till Gif Sundsvall och två mål av Engblom i återkomsten, en fin kväll för 28-åringen.