POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

TV: "Super-Dragan" bakom Östersunds andra raka seger

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Dragan Kapsevic - med smeknamnet "Super-Dragan" - blev stor matchhjälte när han med sina två mål sänkte Ängelholm i hemmapremiären.
– Kändes fantastiskt skönt att sätta den, sa målskytten efteråt till Östersundsposten.

Östersund har av många tippats som ett topplag i fotbollens superetta denna säsong. Och hittills har jämtarna motsvarat förväntningarna. I hemmapremiären kom andra raka trepoängaren när Ängelholm gästade. Östersund vann med 3—0 och gjorde det mycket välförtjänt. I Dragan Kapsevic och Kujtim Bala har Östersund hittat ett vasst anfallsvapen.

– Det blir ju lite enklare när man får så perfekta bollar av Kujtim Bala hela tiden. Det andra målet på hörna var en inövad variant. Den fungerade rätt bra, säger anfallaren till ÖP.

Kapsevic svarade för de två första målen, båda gångerna framspelad av Bala. Det tredje målet gjorde Kujtim Bala själv. För Ängelholm har säsongsupptakten varit dystrare. Laget är utan poäng efter två omgångar med målskillnaden 0—5, vilket innebär jumboplats i tabellen.

– Vi blev fullständigt avklädda i dag. Så är det bara. Det hade lika gärna ha blivit 8–2. Men vår strategi att komma åt deras tekniska fotboll och investera i löpdueller lyckades vi inte med i kväll, sa den besvikna Ängelholmstränaren Joakim Persson till ÖP.

Publicerad 2015-04-14 kl 23:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå